HU |  DE
Auro logo AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
Get Adobe Flash player
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
0 tétel
0 Ft
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
 
 
vásárlás  |  szállítás & fizetés  |  adatvédelem  |  árlista  |  katalógus  |  GyIK

AURO biofesték - a természetes festékek használatának előnyei

A biofesték napjainkban

 A növényi olajok, viaszok és gyanták a felületkezelés hagyományos alapanyagai. A modern vegyipar fejlődése ugyan átmenetileg háttérbe szorította a természetes alapú biofestékeket, napjainkban azonban egyre többen vannak, akik az egészségesebb, természetközelibb, környezettudatosabb életmódot választják és a biofestékek kínálta utánozhatatlan természetes szépségét és utolérhetetlen minőségét otthonukban szeretnék látni.

Miért válasszon biofestéket?

Természetesen szép  - a biofestékkel kezelt fafelület megőrzi és kiemeli a fa természetes szépségét, tökéletes harmóniát teremt és kellemesen selymes fényű, bársonyos tapintású felületet eredményez.

Egészséges - az AURO biofestékek évezredek óta ismert természetes alapanyagokból készülnek, a szintetikus festékekre jellemző ismeretlen, vagy egészségkárosító anyagokat nem tartalmaznak. Tudjon meg többet az egyes összetevőkről >>

Környezetbarát -  A biofestékek megújuló, természetes nyersanyagokból készülnek. Szintetikus anyagokat nem tartalmaznak és a gyártás során sem keletkeznek melléktermékek. Előállításához nincs szükség komoly vegyipari háttérre, magas energiabefektetésre, kőolajra és egyéb környezetkárosító anyagra. A biofestékek természetes úton bomlanak le, visszakerülnek a természetes körforgásba, és nem hagynak maguk után veszélyes hulladékokat.

Sokoldalú - Az AURO biofestékek rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak, segítségükkel a ház körül előforduló bármilyen festési, felületkezelési feladat megoldható. Alkalmas falak lélegző, páraáteresztő festéséhez, fa, parafa, kövek, natúr kerámiák impregnálására, (nincs vessző!) szabadban és beltérben egyaránt.

Gazdaságosan felhasználható - a biofestékek rendkívül kiadósak, veszteségmentesen és maradéktalanul felhasználhatóak. 1 liter olajjal 15-33 m2, 1 liter viasszal akár 100 m2 kezelhető. Így 1 m2 olajozott-viaszolt felület anyagköltsége kb. 500-600 Ft. A biofesték felhordásához nincs szükség külön beruházásra, mindössze ecsetre és törlőruhákra. Ismerje meg az AURO biofesték felhordásának egyszerű szabályait a tökéletes felület eléréséhez >>

Tartós és könnyen ápolható - az AURO időtálló és kopásálló védelmet biztosít. A biofesték egyenletesen és természetes patinával öregszik, együtt él és érik a kezelt fával, bútorral, hosszabb idő után sem kelt ócska, kopott, elhasznált benyomást. A biofesték portaszító bevonata saját, természetes ápolószereivel könnyen tisztítható. Csekély odafigyeléssel hosszú ideig friss és „jól ápolt” marad. A biofestékkel kezelt felület gyorsan és egyszerűen felújítható, sérülés esetén egyszerűen, akár kis felületen is javítható.

Pozitív épületbiológiai hatású - a nyílt pórusú felületkezelés eredményeképpen a biofesték élni, lélegezni hagyja a kezelt felületeket, így azok természetes módon szabályozzák a lakás klímáját. Képesek felvenni és tárolni a nedvességet, hogy aztán szárazabb időszakban adják le.

Az AURO biofesték

A biofestékek gyártásának úttörője a braunschweigi AURO Pflanzenchemie AG. A céget alapító dr. Hermann Fischer a hetvenes évek kezdete óta elkötelezett híve az egészség- és környezetkárosító anyagoktól mentes termékek és a szelíd kémiai technológiák meghonosításának. 1983-ban AURO márkanév alatt indított cége a világ legelismertebb és legkövetkezetesebb biofesték gyártója. Példáját számos cég követte, és tevékenységének jelentős szerepe van abban is, hogy a „konvencionális” festékek egészség- és környezetkímélőbbek lettek. Az AURO kizárólag természetes eredetű anyagokat és kíméletes technológiát használ biofestékei és ápolószerei előállításához. Száznál több készítményével a lakásban és ház körül előforduló bármilyen természetes felület védelme, nemesítése és ápolása megoldható.

Az AURO felületkezelő anyagai bármilyen nedvszívó természetes anyag - fa, parafa, fa alapú lemezek, linóleum, vályog, kő, agyag- és cementvakolatú falak - kezelésére alkalmasak. Lélegző, páraáteresztő, portaszító felületeinek kiváló épületbiológiai tulajdonságai révén az AURO biofestékek az egészséges és természetes otthon megteremtésének fontos kellékei.

Válasszon természetes AURO biofestéket - ha tanácstalan a megfelelő festéket illetően, mi segítünk a választásban. Használja a Termékválasztót >> 

 

AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
GYORSRENDELÉS
Nr.
db
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
auro-info:
99/505 992
30/39 69 439
skype: auro-info
AURO - természetes festékek, felületkezelö anyagok - olajok, viaszok, lazúrok
természetes festékek
AURO cégfilozófia
olajozás, viaszolás
AURO cikkek
AURO összetétel
sixay furniture
referenciáink
forgalmazók
kontakt, kapcsolat
árlisták
FA kezelése beltérben
bútorok, ajtók kezelése
padlók, lépcsők kezelése
lambériák, famennyezetek
konyhák, vizes helyiségek
gyerekbútorok, játékok
felújítás, restaurálás
FA kezelése kültérben
kertibútor és teraszolaj
bel- és kültéri lazúrok
svédvörös fahomlokzat festék
FA felületek ápolás, tisztítás
lélegző FALFESTÉKEK
természetes gyanta diszperzió
profi mészfesték
fotokatalitikus légtisztító falfesték
mész-agyagkrém falfesték
PENÉSZeltávolító, penészgátló
Bőr, linóleum kezelés, ápolás
KŐ, tégla, cotto, klinkerolaj
FÉM festése, radiátorzománc
TERMÉKVÁLASZTÁS
OLAJOK, olajozás
VIASZOK, viaszolás
Lúgok, szappanok
Festékek, lakkok
AURO tisztítószerek
AWALAN mosás, tisztítás
JOBECK favédőszer
ecsetek, csiszolóanyagok
SZíNEK, színminták
falfesték színminták
lazúr színminták
teraszolaj színminták
színes olajok
HASZNÁLAT
olajozás, viaszolás
padlók kezelése
falfestékek használata
ápolás, tisztítás
használat - FILMEK